Αγαπητοί µας Συµπατριώτες,
Το ∆ιοικητικό Συµβούλιο της Οµόνοιας Αττικής, είµαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουµε ότι το πρωί της Κυριακής 10/02/2019, στο πλαίσιο της καθιερωµένης Εορτής του Πολιούχου του χωριού µας Αγίου Χαραλάµπους, θα εκκλησιαστούµε στον Ιερό Ναό Μεταµόρφωσης Σωτήρος, στην οδό Μεταµορφώσεως στο Χαλάνδρι.
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, θα ακολουθήσει αρτοκλασία, γεύµα µε παραδοσιακό φαγητό και γλέντι στην αίθουσα του Συλλόγου µας στο Μαρούσι.
Όποια κυρία έχει την επιθυµία να προσφέρει και να κεράσει γλυκό, βεβαίως είναι καλοδεχούµενο.
Τη γιορτινή µας ατµόσφαιρα θα εµπλουτίσουν και θα πλαισιώσουν όπως πάντα Καρπάθικα όργανα, συνεπώς θα πρέπει να «περισσεύει» το κέφι όλων, για τραγούδι και χορό.
Για να καλυφθούν τα έξοδα του Συλλόγου, σας ενηµερώνουµε ότι θα βγάλουµε το παραδοσιακό πανέρι.
Ευελπιστούµε ότι µε την ενεργό συµµετοχή σας και σε αυτή την εµβληµατική εκδήλωση του Συλλόγου µας, θα συµβάλλετε στη διατήρηση του εθίµου του πατροπαράδοτου εορτασµού του Αγίου Χαραλάµπους, από τους Απερίτες, µέλη, φίλες και φίλους του Συλλόγου του λεκανοπεδίου και για το λόγο αυτό σας ενηµερώνουµε ότι θα έχουµε και µια ξεχωριστή έκπληξη.
Με πατριωτικούς χαιρετισµούς,
Εκ µέρους του ∆ιοικητικού Συµβουλίου,
O Πρόεδρος Ο Γενικός Γραµµατέας
Μιχαήλ Κ. Κωνσταντινίδης Ευθύµιος Κ. Κωνσταντινίδης